Over ons

Bij Orthodontie Haarlem staan kwaliteit en aandacht voor de patiënt centraal. We gebruiken innovatieve digitale technieken en houden ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Alles om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen!

Bekijk ons team en de praktijk online of kom een keertje langs. We zitten centraal tussen de basis- en middelbare scholen en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Heb je vragen aan een van ons?
Neem dan gerust contact met ons op via:
023-523 73 33 info@orthohaarlem.nl

Orthodontie Haarlem staat voor de allerbeste kwaliteit van onze behandelingen in een moderne praktijksetting, uitgebreide voorlichting en het gebruik van de meest geavanceerde materialen en technieken/methoden. Voorbeelden hiervan zijn Invisalign-behandelingen, keramische brackets, 3D-scans en Suresmile Indirect Bonding (met digitale virtual set-up).

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een mooi, gezond en functioneel gebit, waar jij de rest van je leven plezier van zult hebben. Ons doel is om samen met jou een mooi en optimaal resultaat te bereiken!

Orthodontie Haarlem

is aangesloten bij